Jurnal de șantier

Pe strada Constantin cel Mare au început săpăturile pentru introducerea în subteran a rețelei de curent și de telecomunicații. La finalizarea acestei etape, vor continua lucrările la drum cu stratul de balast. În paralel au demarat lucrările și pe strada Graz. Următoarele străzi din acest proiect sunt Brad, Oxigen și Socului.

În parcul Goga s-a turnat suprafața de tartan sub zona de calisthenics și s-au reparat zonele afectate de lucrări. Totodată a fost înlocuit panoul de baschet, în urma sesizării cetățenilor care au observat că nu respectă standardele.

La terenurile de volei infrastructura este aproape gata, urmează montarea geotextilului, a fileului și umplerea cu nisip. Vor fi două terenuri de volei la standarde care să permită inclusiv organizare de competiții.

Sunt în derulare și pregătirile stadionului de fotbal pentru noul sezon de Liga a II-a. S-au renovat vestiarele și holul, au fost montate aparate de aer condiționat în toate birourile, s-au amplasat garduri în spatele platformelor TV și în zona vestiarelor unde accesul spectatorilor trebuie să fie restricționat. Au fost finalizate lucrările de drenaj și de irigare automatizata, în cel mai scurt timp echipa va beneficia de un gazon de calitate, conform cu nevoile eșalonului secund.

Va urma…

Urmăriți canalele de informare ale primăriei:

– ????????????????: https://primaria-dumbravita.ro

– ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????????: https://fb.com/PrimariaDumbravitaTimis

– ???????????????????????????????????? ???????? ????????????????????: https://dumbravitacityapp.app.link/download

– ???????????????????? ???????? ????????????????????????????????: https://t.me/primariadumbravita