Echipa noastră de fotbal, debut în noul sezon al Ligii a II-a

Echipa noastră de fotbal se află în fața debutului în noul sezon al Ligii a II-a. Sâmbătă, de la ora 11:00, întâlnește pe teren propriu nou-promovata Corvinul Hunedoara.

În această vară primăria comunei Dumbrăvița a demarat lucrări de îmbunătățire a condițiilor de joc, cu un sistem nou de drenaj și cu un sistem automatizat de irigare a terenului. De asemenea, în această perioadă s-au realizat însămânțări, fertilizări, tratamente fitosanitare, carotări, nisipări și aerări la nivelul gazonului. În cel mai scurt timp, stadionul „Ștefan Dobay” va beneficia de o suprafață de joc foarte bună.

În conformitate cu reglementările ce țin de omologarea stadionului, dar și din rațiuni legate de regulile privind ordinea și siguranța publicului, s-au realizat unele lucrări de îngrădire ce vor limita accesul spectatorilor în anumite spații (în zona vestiarelor, în zona platformelor TV din spatele băncilor de rezervă, la gardul din spatele porții situate spre strada Kos Karoly/piață).

În contextul acestor măsuri (impuse de reglementările Federației și de cele de ordine și siguranță), pe parcursul acestui sezon primăria va construi două noi tribune: una acoperită ce va avea 92 de locuri, și încă o tribună cu 112 locuri. Astfel, capacitatea stadionului va crește cu 204 locuri pe scaune.

Accesul rămâne gratuit la partidele de pe terenul propriu dar persoanele care doresc să aibă locul rezervat își pot achiziționa abonament pentru tot campionatul.

În acest sezon, 2023-2024, Dumbrăvița rămâne singura reprezentantă a județului Timiș în eșalonul secund. Le ținem pumnii băieților noștri și vă așteptăm la meciuri ca să îi încurajăm în număr cât mai mare.