Șantierele din comună vor fi verificate zilnic!

De astăzi, zilnic, vor fi verificate șantierele de pe raza comunei! Echipa de control va ajunge, lunar, pe la toate șantierele din Dumbrăvița!

Echipa de control, formată din inspectorii primăriei și agenții Poliției locale, va verifica existența panoului de identificare, modul de amplasare și de gestionare a deșeurilor, curățenia asfaltului în urma mașinilor folosite pe șantier, înălțimea, autorizația de construire, etc.

În cursul zilei de astăzi au fost verificate 25 de șantiere pe străzile: Migdalului, Țibleșului, Luceafărului, Nera, Paltinului, Florența, Barcelona, Ariadna, Nucului, Ursa Mică, Cometei, Pluto, Marte, Jupiter, Uranus, Mareșal Averescu, Someș, Fervenția, Octavian Goga, Quasar, Soarelui și Ady Endre.

Pentru neregulile identificate (lipsă panou identificare, amenajare ilegală de balcon, împrejmuire ilegală curte bloc, lipsă toalete ecologice, lipsă gestionare deșeuri) au fost emise avertismente verbale urmând ca inspectorii să verifice, până la sfârșitul săptămânii, dacă acestea sunt respectate.