Proiecte câștigătoare la bugetarea participativă

Cinci proiecte propuse de comunitate, câștigătoare în urma voturilor voastre:
1. Parc “Napoli” – locul ideal pentru toți copiii! – Amenajarea unui spațiu verde prin plantare de copaci, iarbă, gard viu, alei pietonale, bănci, mese, foișor, coșuri de gunoi selective, etc. Locul de joacă va fi compus din groapă cu nisip, tobogane, balansoare/leagăne, tiroliană, cățărători și sisteme de joacă pentru persoanele cu dizabilități.
2. Pista de alergare – alerg sanatos! – O pistă de alergare corespunzătoare, realizată din strat de tartan peste strat de beton, în natură, departe de trafic, între Sala Polivalentă și Casa de Cultură.
3. Mobilitate urbană, Michelangelo – Roma – Realizarea unei alei pietonale din tartan destinată atât pietonilor cât și celor care doresc să practice atletismul. Nu va lipsi iluminatul public și dotarea cu mobilier urban (bănci, mese, jardiniere, copaci, coșuri de gunoi selective, etc).
4. Grupuri Sanitare Modernizate – Îmbunătățirea Experienței în Parcul Terra – Este vorba de facilități sanitare cu accent puternic pe igienă și confort, cu toate dotările necesare: toalete, chiuvete, dispense săpun și uscătoare de mâini.
5. Fântână publică, apă curată pentru comunitate! – Apă direct din stație, fără impurități și foarte bună de băut, cu amenajarea unui spațiu de odihnă (băncuțe).

Vezi detaliile pe https://dumbravitadecide.ro/rezultate-finale