Jurnal de șantier

Este vineri, se verifică stadiul lucrărilor.

Locurile de joacă de la grădiniță și de la școala modulară au fost finalizate, a început construirea a două foișoare în curtea grădiniței pentru desfășurarea orelor în aer liber.

Terenul de minifotbal de lângă stadion prinde contur, stâlpii gardului de împrejmuire sunt montați, iar infrastructura este finalizată la stadiul de balast, urmând încă două straturi de piatră până la gazonul sintetic.

La parcul de pe strada Goga infrastructura aferentă terenului de baschet este gata, au fost montați stâlpii din spatele panoului și se lucrează la trotuare. Urmează lucrările la zona de fitness și la cea de biking.

Reparațiile stradale demarate de PORR Construct pe b-dul Ion Creangă vor fi finalizate în cel mult 2 zile. Dumbrăvița Investiții montează indicatoare rutiere noi și le înlocuiește pe cele deteriorate.

Pe strada Arinului continuă lucrările la trotuare, pe străzilor Freziei, Torda, Trandafirilor și la preluarea apelor pluviale, iar pe strada Rodiei are loc așternerea ultimului strat de piatră înaintea asfaltării.

La forajul de apă de pe strada Mureș a sosit rezervorul de 25 de metri cubi care va fi montat în următoarele săptămâni și care îmbunătățește performanțele forajelor, implicit a presiunii apei.