Jurnal de șantier

Se apropie sărbătorile pascale, o ultimă vizită pe șantiere înaintea mini-vacanței care urmează.

A început construirea unui nou teren de minifotbal, în imediata vecinătate a stadionului Ștefan Dobay. Lucrările au demarat de puține zile, terenul a fost decopertat, urmează straturile de piatră. De teren se vor bucura cei 300 de copii ai secției fotbal din cadrul Clubului Sportiv. Se eliberează astfel terenul de lângă piață.

Iluminatul stradat are cel mai bun progres. În aceste zile s-au încheiat lucrările și s-au aprins led-urile pe Freziei, Superba, Liviu Rebreanu și Lunei. A rămas o singură stradă în proiect de terminat, Buenos Aires.

Trotuarul de pe Târnava are acum și stratul de balast stabilizat, a rămas de finalizat Fervenția II și după sărbătorile pascale încep lucrările și pe Arinului.

Continuă și lucrările din proiectele de asfaltare, pe strada Trandafirilor, după finalizarea testelor la stratul de balast a fost așternut stratul de piatră.

La Casa de cultură a fost finalizat complexul de joacă ce va fi inaugurat după vacanța școlară, iar la grădiniță începe construirea a două foișoare pentru ore în aer liber.

 

Va urma…