Jurnal de șantier

Continuă lucrările de modernizare pe strada Liliacului cu bazinul de colectare a apelor pluviale care va prelua toată apa colectată din rețeaua de geigere deja executată.

Strada Graz, care face parte din lotul de asfaltare demarat în cursul anului trecut, este asfaltată. Și aici a fost finalizată rețeaua de preluare a apelor pluviale iar rețelele electrice și de telecomunicații introduse în subteran.

La stația de tratare se lucrează la un nou rezervor de apă cu o capacitate de 450 de metri cubi. Asigurarea necesarului și calității apei reprezintă o prioritate pentru administrație.

În ceea ce privește centrul de colectare a deșeurilor cu aport voluntar (CAV), realizat cu o finanțare externă în valoare de 4,5 milioane de lei, se lucrează la platforma pe care vor fi amplasate containere de colectare: deșeuri voluminoase, textile, lemn, mobilier, anvelope, echipamente electrice și electronice, baterii uzare, deșeuri periculoase, cadavre de animale, hârtie, carton, plastic, metal, deșeuri din construcții și demolări. Platforma împrejmuită, dotată cu iluminat și cu sistem de supraveghere video, are ca termen de finalizare sfârșitul lunii august.

Pe domeniul public din fața școlii vechi, de pe strada Petofi Sandor, au fost plantați 19 pomi ornamentali – photinia red robin. Urmează ca pe străzile Liliacului, Oxigen și Constantin ce Mare să mai fie plantați 175 de arbori – corcoduși roșii, peri ornamentali și catalpa.

Va urma…

Urmăriți canalele de informare ale primăriei:

– ????????????????: https://primaria-dumbravita.ro

– ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????????: https://fb.com/PrimariaDumbravitaTimis

– ???????????????????????????????????? ???????? ????????????????????: https://dumbravitacityapp.app.link/download

– ???????????????????? ???????? ????????????????????????????????: https://t.me/primariadumbravita