Jurnal de șantier

Vremea de iarnă, temperaturi extrem de joase pentru luna aprilie, sărbătorile pascale la o aruncătură de băț. Pe șantiere, vrând-nevrând, lucrurile se mișcă mai încet.
Bine că s-a finalizat extinderea de canalizare pe strada M. Sorescu. Acum lucrările s-au mutat pe strada Ponor. Echipa de la Tubular Tehno Sistem SRL ajunge săptămâna viitoare pe strada Cracovia.
Iluminatul stradal stă bine. AHM-Smartel SRL a finalizat lucrările pe străzile Mircea Eliade, între str. Blaga și str. Cioran, și pe Plopilor, continuare de la str. Eliade. Acum șantierul este pe Liviu Rebreanu, între Mureș și centură. Merge bine.
Trotuarele avansează, în ciuda temperaturilor scăzute: Fervenția II, între Jiu și Terra, și pe Târnava, bordurile sunt deja poziționate. Urmează stratul de balast stabilizat.
Tot la capitolul canalizare, Aqua Dumbrăvița a finalizat extinderea la cimitirul din localitate, iar Banat Electric SRL a remediat iluminatul public din incinta acestuia.
De la infrastructură și utilități trecem la partea de distracție. La grădiniță Hiko Sports SRL a terminat montarea unui complex de joacă lângă cel instalat anul trecut, iar la casa de cultură Atlas Sport SRL se apropie și ei de finalizarea montării unui complex de joacă pentru elevi.
Va urma….