Jurnal de șantier

Pe străzile care fac parte din proiectul de asfaltare din acest an, lucrările sunt în plină desfășurare: pe Constantin cel Mare au fost montate bordurile de separare a carosabilului de trotuare și de spațiul verde și a început amenajarea trotuarelor. Pe Graz se lucrează la fundațiile stâlpilor de iluminat. La fel ca si pe celelalte străzi aflate în curs de modernizare, vechii stâlpi de beton urmează sa fie demolați, firele de curent și de telecomunicații se mută în subteran, iar iluminatul public se asigură prin lămpi led pe stâlpi metalici. Pe strada Brad, unde testele la faza de balast au trecut cu succes, a fost așternut primul strat de piatră spartă. Pe strada Socului sunt finalizate săpăturile și stratul de forma, urmează stratul de balast. De luni, încep săpăturile pe  Oxigen.

Au demarat și lucrările pe strada Liliacului, unde se realizează un sistem de preluare a apelor pluviale, se amenajează trotuar, 31 de locuri de parcare și spațiul verde.

La primul rezervor de apă tratată cu o capacitate impresionantă de 3000 de metri cubi, sunt finalizate lucrările la fundație și urmează montarea structurii metalice. Continuă lucrările de săpătură pentru cel de-al doilea rezervor, de aceeași dimensiune.

 

Va urma…

Urmăriți canalele de informare ale primăriei:

https://primaria-dumbravita.ro

https://fb.com/PrimariaDumbravitaTimis

https://dumbravitacityapp.app.link/download

https://t.me/primariadumbravita