Jurnal de șantier

Vineri, vreme bună, se verifică șantierele.

Trotuarul de pe Bela Bartok are infrastructura pregătită, urmează asfaltul în scurt timp. Pe Simfoniei a fost relocat stâlpul de la Telecom care bloca ultima porțiune, se finalizează lucrarea. Urmează asfaltul. Și pe Fervenția II au fost relocați 3 stâlpi de la Telecom, continuă lucrările, stadiul pe această stradă este undeva la 75% realizare. În paralel au început săpăturile și montarea bordurilor pe Târnava, nu sunt la fel de multe obstacole, ritmul e bun, AXO Util SRL s-a mobilizat cu mai multe echipe pe teren.

Pe e tronsonul 2 al străzii Freziei testele la balast au ieșit bine, la fel ca pe Modena, urmează stratul de piatră. Tot pe Modena, Antrepriza Constructii Edilitare SRL a remediat problema branșamentului de curent și acum trotuarele sunt aproape gata.

Lucrările de extindere a canalizării: Tubular Tehno Sistem SRL continuă pe Marin Sorescu, a început săptămâna asta. Jumătate dintre străzile cuprinse în acest proiect sunt finalizate, ultimele încheiate sunt Mușcatelor și Îngerilor.

La extinderea de iluminat, AHM Smartel SRL a finalizat lucrările pe Buenos Aires și continuă pe Superba și pe Liviu Rebreanu, între Mureș și centură. 6 străzi dintre cele 11 prevăzute au deja iluminatul funcțional.

Va urma…