Jurnal de șantier

Pe străzile Torda, Freziei, Modena și Trandafirilor s-a așternut primul strat de asfalt, cel de binder. Urmează stratul final, de uzură, programat săptămâna viitoare.

Lucrările la pista de biciclete de pe strada Mureș avansează în ritm foarte bun, mai este nevoie de relocarea unui hidrant și eliminarea unor stâlpi de lemn care se află pe traseu. Pe măsură ce se realizează săpăturile se aduce și balast în dreptul accesurilor auto, pentru un disconfort minim în cazul locatarilor.

Se intervine în parcuri, se tunde iarba și se erbicidează gardul viu.

În Parcul Mark Twain lucrările au loc cu dificultate din cauza pânzei freatice, ridicată în urma ploilor din ultimele săptămâni, fiind afectate în principal săpăturile pentru alei.

La Parcul Goga sunt finalizate aleile și infrastructura terenului de baschet, se așteaptă livrarea echipamentelor unde se înregistrează o întârziere de câteva săptămâni, urmează să ajungă abia luna viitoare. Continuă lucrările la drenaj și zona de biking.

La stadionul de fotbal continuă în ritm alert lucrările la drenaj și irigare pentru a se recupera perioada de ploi, astfel încât gazonul să fie pregătit pentru noul sezon.

Va urma…

Urmăriți canalele de informare ale primăriei:

– ????????????????: https://primaria-dumbravita.ro

– ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????????: https://fb.com/PrimariaDumbravitaTimis

– ???????????????????????????????????? ???????? ????????????????????: https://dumbravitacityapp.app.link/download

– ???????????????????? ???????? ????????????????????????????????: https://t.me/primariadumbravita