Începe colectarea deșeurilor vegetale

De luni, 23 noiembrie, angajații societății Dumbrăvița Investiții încep să adune și să toace deșeurile vegetale rezultate din curățenia de toamnă a curților și a terenurilor: crengi, tulpini de plante cățărătoare, etc.

Precizăm că cetățenii au avut la dispoziție 33 de zile pentru a scoate în fața porților deșeurile vegetale – între 21 octombrie și 22 noiembrie – și ca urmare se va intra o singură dată pe fiecare stradă.

Pe fiecare stradă, angajații vor face două poze: înainte și după colectare, pentru a se putea verifica atât conștiinciozitatea angajaților (adunatul tuturor deșeurilor vegetale) cât și corectitudinea cetățenilor (nu mai este permisă scoaterea deșeurilor în fața casei din data de 23 noiembrie).

Vă rugăm să nu aruncați printre resturile vegetale bucăți de fier, tablă sau beton, pentru că se strică utilajul folosit la tocarea crengilor. Astfel de situații vor fi monitorizate și responsabilii vor achita contravaloarea reparațiilor necesare.

Precizăm că sacii cu frunze nu vor fi ridicați, ei trebuie duși și goliți în spațiul special amenajat de lângă Incubatorul de afaceri, spațiul pentru iarba rezultată din tunderea gazonului.