www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

Vizita Ministrului Educatiei la Dumbravita

IMG_4305

În vizita la instituții de învățământ din Banat, ministrul Educației a ales să viziteze școala din Dumbrăvița.
La Școala Gimnazială din Dumbrăvița, el a vizitat școala, sala de sport și sala de mese a instituției care a fost construită anul trecut, iar la final a semnat în cartea de onoare a școlii, fiind primul care face acest lucru.
În discuțiile avute cu cadrele didactice și cu oficialitățile locale, primarul Victor Malac a declarat domnului ministru intenția de a construi în Dumbrăvița un liceu, obținând promisiunea de sprijin în acest sens.
De asemenea, ministrul Educației a ținută să laude managementul școlilor din județul Timiș și a promis ca începând din următorul an școlar (2015 – 2016) să nu mai existe școli fără autorizație de funcționare în județul Timiș.
„Este necesară o revizuire a modului de normare acolo unde populația școlară este în creștere.”, a mai precizat Cîmpeanu.

test2
http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet