www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

Wifi

Îmbunătățirea comunicării transfrontaliere între Dumbrăvița și Szentes prin intermediul sistemului WiFi

Acronym: WiFi
Cod proiect: HURO/1001/068/1.2.2
Contribuția Uniunii Europene din fonduri FEDR: 46761,05 euro

Obiectivul proiectului este îmbunătăţirea accesului la informaţii a comunităţilor din zona geografică acoperită de proiect: Szentes şi Dumbravita.
În Dumbrăvița, s-au instalat trei zone Hot Spot prin intermediul cărora se creează posibilitatea de acces la internet prin wireless .
S-au instalat de asemenea, 3 camere web de 360 grade care afișază imagini live din cadrul localității Dumbrăvița și două camere in localitatea Szentes.
S-au instalat puncte de informare, cu un sistem de ecran tactil, care oferă informaţii specifice locale şi regionale, proceduri necesare pentru a rezolva actele în cadrul administraţiei publice, informaţii turistice şi culturale, evenimente locale . Informatiile vor fi accesibile în mai multe limbi.
S-au organizat sesiuni de formare axate pe multimedia şi utilizarea pe scară largă a noilor tehnologii care au fost abordate de către grupul ţintă: tineri şi bătrâni, profesori şi reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor. S-a stabilit, de asemenea, un site web comun pentru a informa atât comunitatea locală cât şi diaspora de peste graniţă.
Valoarea totală a proiectului este de 55013 euro din care Dumbrăvița, care este Lider, are 35013 euro, iar municipiul Szentes, 20000 euro.
Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 12 luni, între 01.03.2012-28.02.2013.

04. August 2013 by admin
Categories: WI-FI | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.