www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

Tenis de masă

În prioada 30.03-03.04.2018 s-a desfășurat la Linz, Openul de junior, unde sportivii noștri Moldovan Dora cu Pauliuc Alesia au câștigat locul I pe echipe. La simplu ambele jucăoare au obținut medalia de bronz.
În 7 aprilie a avut loc la Bistrița Campionatul Divizia B la fete, unde echipa fetelor din Dumbrăvița au câștigat cu 5-3 și 5-0 cu CSM Bistrița. În perioada 13-15 aprilie la Cîmpulung a avut loc Campionatul Național de juniori 2, unde Moldovan Daniel și Poteraș Bogdan au intrat în primii 8 la simplu, iar la dublu-mixt Strună Adela a intrat în primii 8.
În perioada 20-22 aprilie la Bistrița s-a desfășurat Campionatul Național individual juniori 1, dublu și dublu-mixt. Moldovan Daniel și Poteraș Bogdan au ajuns în primii 16 la toate probele.
Între 20-22 aprilie a avut loc la Zagreb, Open-ul Croației unde Moldovan Dora împreună cu Evelyn Muller au luat locul I pe echipe. Ambele fete au obținut locul III la individual.
În zilele de 28-29 aprilie va avea loc la Top 12 la copii 11-12 ani. Va participa: Oana Stănușilă, Andreea Craiu și Moldovan Dora. În perioada 9-14 mai va avea loc Open-ul Spaniei, unde va participa Moldovan Daniel.

29. April 2018 by admin
Categories: Informatii utile, Sport, Stiri | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.