www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

TÂRGUL CARITABIL DE CRĂCIUN

Targ caritabil organizat de Centrul de zi Dumbravita:

„Impreună il ajutăm pe Moș Crăciun să ajungă la copiii care au nevoie!”

“Ne bucuram ca un numar de 60 de expozanti ne vor fi alaturi cu produse de calitate, dintre cele mai diversificate: ornamente și decorațiuni realizate manual specifice sarbatorilor de iarna, obiecte artistice lucrate manual, aranjamente din flori naturale, produse traditionale, jucarii, carticele senzoriale pentru copii, articole de imbracaminte, produse cosmetice, produse pe baza de aloe vera, produse apicole, dulciuri, prajituri si multe altele!” – se arata in invitatia facuta de Centrul de zi Dumbravita cu ocazia organizarii traditionalului Targ Caritabil de Craciun.

Fiind vorba de un targ caritabil, atat expozantii, cat si vizitatorii vor avea posibilitatea sa doneze bani in functie de posibilitatile si alegerea fiecaruia. La final, toate donatiile vor face ca Mos Craciun sa ajunga si la copiii proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbravita. Se vor cumpara alimente si dulciuri si se va urmari sprijinirea copiilor, care provin din familii a caror situatie materiala este precara.

Alina Lozici, directoarea institutiei sustine ca oricine doreste sa se implice este binevenit, indiferent ca este expozant sau cumparator. “Important este ca la finalul evenimentului, impreuna sa vedem bucuria din ochii copiilor la care Mos Craciun nu prea ajunge” – au declarat organizatorii.

In cadrul targului, organizatorii pregatesc momente artistice si se vor organiza ateliere de creatie pentru copii.

14. December 2018 by admin
Categories: Informatii utile, Manifestari culturale, Stiri | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.