www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

În etapa 27-a ACS Dumbrăvița se menține detașat primul loc în Divizia D Timiș


CSM Lugoj II – ACS Dumbrăvița 0-4.

ACS Dumbrăvița a câștigat categoric în meciul matinal de duminică, disputat în deplasare, consolidându-și cu atât mai mult statutul de lider al Diviziei D Timiș: CSM Lugoj II – ACS Dumbrăvița 0-4.
Ultimele doua partide ale etapei a 27-a în liga a patra județeană, AS FC Bazoşu Vechi – CS Timişul Şag 2-3 şi Progresul Ciacova – AS Seceani. 4-0.
După numai 10 minute de joc, oaspeţii din Dumbrăvița au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, acordată pentru un fault în careu şi transformată cu siguranţă de Florin Nanu, care a ajuns la 21 de goluri marcate, atacând la rândul său titlul de golgeter al campionatului.
Nu trecea bine un minut şi arbitrul Claudiu Gaitin indica din nou punctul cu var, și tot la poarta lugojenilor. Gazdele au reacționat prin a părăsi terenul, nouă manie divizionară în fotbalul timișean, la îndrumarea unei persoane de pe marginea suprafeței de joc.
Sportivii au plecat spre cabine, arbitrul a indicat cele trei minute regulamentare, aşteptând nici mai mult nici mai puţin decât 180 de secunde, după cum a atras atenția Claudiu Gaitin. Totuși, după circa 150 de secunde, lugojenii au revenit pe teren, probabil rehidratați deja din primul sfert de oră, pe fondul căldurii din mai.
În cele din urmă lovitura de pedeapsă a fost executată de Dan Silaghi, care a şutat peste transversală. Iar până la pauză scorul a rămas nemodificat, 0-1…
La reluarea partidei, gazdele au ratat cea mai mare ocazie de gol prin Ştefoni, cu poarta goală, de la 6 metri, şutând alături. Scăpat din chingi, liderul detașat al Diviziei D Timiș i-a taxat apoi pe lugojeni cu alte trei goluri, marcate de Cristian Gălan cu o foarfecă din marginea careului de 16 metri în minutul 55, Dan Silaghi cu un şut din careu în minutul 70, și tânărul Răzvan Rus cu zece minute înainte de final.
ACS Dumbrăviţa: Miklos – Soare, Telescu, Gălan, Szalkai, Stancu (min. 57, Oancia), Filimon (min. 55, Bîrză), Briciu, Rus, Silaghi (min. 70, Centea), Nanu (min. 70, Pecarov).
Antrenor Sorin Bălu.
Pe bancă: Puiu, Şofronea, Ştefan.
Arbitri: Claudiu Gaitin – Andrei Martinovici şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Dan Gabriel iar delegat de joc Teodor Moţiu. În tur, 3-9.

07. May 2018 by admin
Categories: Sport, Stiri | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.