www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

Dansul modern dumbrăvițean pe podiumul internațional

Formatiile de dans modern,  Rhythmic Dance din Dumbrăvița, condus de antrenoarea Roxana Iacob împreuna cu Lorena Stog și Dana Homiuc, au ocupat locurile II și III la International Dans Open, unul dintre cele mai prestigioase concursuri internaționale de dans sportiv, desfășurat în 14-15 aprilie, la Expovest Timișoara.

La evenimentul, organizat de Rok Art,  au participat peste 1500 de sportivi din 11 țări, printre care Serbia, Ungaria, Bulgaria, Muntenegru, Rusia și Grecia, care au concurat pe categorii, la diferite stiluri de dans.

Juriul internațional, care a evaluat concurenții potrivit normelor WADF(World Artistic Dance Federation), partener al evenimentului, a apreciat pozitiv  evoluția celor două echipe din Dumbrăvița în cadrul unor categorii la care concurența a fost acerbă.

Astfel, la ”Urban Pop U12”, locul II  a fost obținut de echipa formată din  Alexia Marian, Adela Spiridon, Maya Badea, Carla Retezan, Teodora Badea, Amanda Stoica, Ioana Bujancă, Maria Ursache, Bianca Melinte și Alexandra Melinte.

De asemenea, la categoria ”Urban Pop U 16”, echipa formată din Carla Strejanțu, Denisa Tilea, Daria Ienovan, Ana Bujancă, Ioana Răduca, Maya Chivu, Alexandra Duma și Francesca Henț, a obținut locul al III-lea.

Coregrafia și pregătirea sportivă a ambelor echipe au fost asigurate de antrenoarea Roxana Iacob, care a declarat că performanța fetelor este una de excepție, având în vedere că acestea se află la prima lor participare la un concurs de o asemenea anvergură.

15. May 2018 by admin
Categories: Informatii utile, Manifestari culturale, Sport, Stiri | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.