www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

ACS DUMBRĂVIȚA pe primul loc în Divizia „D” Timiș, la fotbal

img_3335

img_3331

img_3328

ACS Dumbrăvița a știut ce vrea în meciul de sâmbătă, 10 martie, din runda inaugurală a returului Diviziei D Timiș. Formația vizitatoate Timișul Șag a stat de câtva timp în fruntea clasamentului, până azi când a fost detronată.
A fost un derby cu ocupantele primelor două locuri, care a strâns multă lume la stadion, iar gazdele s-au revanșat pentru eșecul din tur și i-au egalat astfel la puncte pe învinși: ACS Dumbrăvița – CS Timișul Şag 2-0 (1-0).
Jucătorii ambelor echipe nu au ţinut cont de terenul foarte greu şi au jucat la capacitate maximă, oferind un adevărat spectacol sportiv.
Meciul a fost încordat, prima ocazie au avut-o gazdele în minutul 13 prin Deian Pecarov, care a reluat cu dreptul din 7 metri puţin peste transversală.
Au ratat apoi oaspeţii prin Cosmin Bogdan, 8 minute mai târziu, printr-un şut din lovitură liberă de la 20 metri, mingea trecând peste transversală aproape de vinclu.
În minutul 36 dumbrăvițenii au spart gheaţa, reuşind deschiderea scorului, după ce Costescu l-a faultat în careul de 16 metri pe Szalkai, iar arbitrul a dictat corect, lovitura de la 11 metri, pe care a transformat-o Florin Nanu: 1-0.
Putea fi 2-0 două minute mai târziu dar Robert Artimon a respins mingea cu capul de pe linia porţii, la lovitura liberă executată de Centea din marginea careului de 16 metri.
Cu trei minute înainte de pauză, Nanu l-a driblat pe Burtic, cu care rămăsese față în față, dar a intrat într-un unghi închis, dificil, de unde a trimis mingea în plasa laterală.
La reluarea jocului, aceeaşi îndârjire din partea ambelor formaţii, gazdele reuşind însă în minutul 60 să desprindă la două goluri, la o acţiune pe flancul stâng a lui Szalkai, care a centrat perfect în faţa porţii iar Răzvan Rus a reluat cu latul din 7 metri şi a înscris pe lângă Burtic: 2-0.
Fiecare echipă a mai dat câte un gol, ambele fiind anulate de către albitru.
ACS Dumbrăviţa a trecut pe primul loc, după o lungă perioadă la șefie a celor de la Timişul, vreme de multe etape.

Componența echipelor a fost următoarea:
ACS Dumbrăviţa: Arpad Miklos – Soare, Telescu, Gălan, Szalkai, Briciu, Stancu (min. 84, Oancia), Centea (min. 73, Ştefan), Nanu, Rus (min. 73, Filimon), Pecarov (min. 65, Silaghi).
Antrenor Sorin Bălu.
Rezerve: Puiu, Bîrză.
CS Timişul Șag: Burtic – Palade, Artimon (min. 92, Racoceanu), Bobu, Damian, Denis Bud (min. 86, Traian Anghel), Butura (min. 78, Vlăduţi), Alin Roşu, Costescu (min. 65, Râmneanţu), Bogdan, Raţiu.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Alin Botaş şi Alexandru Filip. Observatori: Iulian Spătaru şi Claudiu Păsculescu.
Declaraţii după meci:
Sorin Bălu (antrenor ACS Dumbrăviţa): „Da, într-adevăr, a fost o victorie meritată, am trecut în fruntea clasamentului, dar pot spune că ne-am pregătit foarte bine în această iarnă, am pregătit foarte bine acest joc, chiar dacă uneori nu am avut un teren corespunzător pentru a pune în practică tot ce am pregătit în fazele de atac cât şi în fazele de apărare. Vreau să-mi felicit băieţii, au fost admirabili pentru atitudine, pentru dorinţă, pentru determinare şi pentru efortul depus pe un teren infernal de greu. Eu tot timpul am spus, chiar şi în urmă cu două săptămâni, când am început să vorbim strict despre această partidă, am spus că principalul adversar al nostru de astăzi este terenul de joc şi după aceea adversarul, dar în final, pe ansamblu, a ieşit bine. Este o victorie meritată, care putea să fie şi mai concludentă, ţinând cont că pe lângă cele două goluri am avut unul anulat şi încă trei ocazii mari de tot. Repet, felicit băieţii pentru modul cum s-au comportat astăzi, pentru că şi-au dorit victoria şi au reuşit-o!

Constantin Nicolae

10. March 2018 by admin
Categories: Informatii utile, Sport, Stiri | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.