www.huro-cbc.eu           www.hungary-romania-cbc.eu           www.hu-ro.eu

ACS Dumbravita finalista in Superliga Romaniei -2018

De 4 ani consecutiv, campioană Națională, ACS Dumbrăvița s-a calificat din nou în finala Superligii Naționale de tenis de masă, pe care o va disputa cu CS Farul Constanța.

Câștigătoare în 2014 a primului titlu pe țară în Campionatul Național al Superligii feminine pe echipe, ACS Dumbrăvița și-a apărat cu succes coronița cu lauri și în edițiile: 2015, 2016 și 2017, căutând și acum să-și păstreze supremația în principala întrecere internă a Federației Române de Tenis de Masă.
Calificate cu brio și după un retur al sezonului regular găzduit sub forma unui turneu cu 7 runde în comuna timișeană, elevele Nicoletei Husar au mai făcut un pas vineri prin a câștiga la Iași manșa I a semifinalei cu CS Politehnica, scor 4-5.
De asemenea, ACS Dumbrăvița a câștigat cu 5-3 returul programat joi 5 aprilie 2018, în sala polivalentă din Dumbrăvița și s-a calificat în finala cu CS Farul Constanța.
„Meciul a fost greu și dificil. Jucătoarele s-au mobilizat exemplar și am câștigat în retur cu scorul de 5-3.CS Politehnica Iași are o garnitură omogenă de jucătoare care joacă bine și sunt în ascensiune de formă de un an la altul. Victoria este cu atât mai importantă cu cât am depășit semifinala și vom juca în finală cu CS Farul Constanța” – a declarat antrenoarea Nicoleta Husar la sfârșitul meciului.
Au evoluat: Izabela Lupulescu, Zanfir Andreea și Mihaela Dospina
Felicităm întreaga echipă și le urăm succes în finală!

05. April 2018 by admin
Categories: Informatii utile, Sport, Stiri | Leave a comment

http://www.e-primarii.ro/primaria-dumbravita-tm           http://www.aquadumbravita.ro
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.